2421402823 6936562852 Μητροπολίτου Γρηγορίου 13, Βόλος
hero image
 
 
 
ΤΖΑΚΙΑ
ΣΟΥΛΙ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ | Κατασκευές Γυψοσανίδας - Τζάκια - Ανακαινίσεις Κτιρίων & Θερμομονώσεις Βόλος


Η επιχείρησή μας “ΣΟΥΛΙ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ” η οποία βρίσκεται στον Βόλο, διαθέτοντας χρόνια πορεία στο χώρο του τζακιού, προσφέρει ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ιδιώτες και επαγγελματίες στον Βόλο, σε όλη την Μαγνησία και σε όλη την Ελλάδα.

Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο του τζακιού, διαθέτουμε και σας προσφέρουμε ενεργειακά αλλά και κλασικά τζάκια, σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, ώστε να επιλέξετε αυτό τις αρεσκείας σας, πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Είμαστε στη διάθεσή σας και έτοιμοι να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε το ιδανικό τζάκι που θα καλύψει τις ανάγκες θέρμανσης του χώρου σας. Παράλληλα, μπορούμε να αναλάβουμε την σωστή τοποθέτηση του τζακιού στον χώρο σας, αλλά και να δημιουργήσουμε οποιαδήποτε κατασκευή επιθυμείτε με γυψοσανίδα, επενδύσεις με πέτρα ή μάρμαρο κ.α.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, με ένα τηλεφώνημα, θα έρθει άμεσα στο χώρο σας για να τον μελετήσει και να ακούσει τις ανάγκες σας. Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες τάσεις στο χώρο της διακόσμησης, μπορεί να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις προσαρμοσμένες πάντα στις ανάγκες της δικές σας αλλά και του χώρου σας.

Βασική αρχή της επιχείρησής μας είναι η ποιότητα, η εγγύηση του τελικού αποτελέσματος απέναντι και στον πιο απαιτητικό πελάτη και η παράδοση του έργου στον προκαθορισμένο χρόνο.
 
 
 
 
 
 
 
 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΖΑΚΙΩΝ
Μπορούμε να αναλάβουμε τον καθαρισμό του τζακιού σας, εξυπηρετώντας οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Βόλο, σε όλη την Μαγνησία και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες μας ή για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Βόλο, όλη την Μαγνησία και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.