2421402823 6936562852 Μητροπολίτου Γρηγορίου 13, Βόλος
hero image
 
 
 
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ
ΣΟΥΛΙ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ | Κατασκευές Γυψοσανίδας - Τζάκια - Ανακαινίσεις Κτιρίων & Θερμομονώσεις Βόλος


Η επιχείρησή μας “ΣΟΥΛΙ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ” η οποία βρίσκεται στον Βόλο, συνεργαζόμενη με έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία του χώρου, μπορεί να αναλάβει την άμεση ανακαίνιση του κτιρίου σας, προσφέροντας ποιοτικές και οικονομικές λύσεις για ανακαινίσεις με το κλειδί στο χέρι.

Είμαστε στην διάθεσή σας και έτοιμοι για να αναλάβουμε από το πρώτο μέχρι το τελικό στάδιο την ολική ανακαίνιση του χώρου που εσείς επιθυμείτε, είτε οικιακού είτε επαγγελματικού, αλλά και να προτείνουμε πάντα τις πιο σύγχρονες και λειτουργικές λύσεις. Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις κτιρίων στον Βόλο, σε όλη την Μαγνησία και σε όλη την Ελλάδα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Ελαιοχρωματισμούς
  Τεχνοτροπίες
  Γυψοσανίδες
  Επενδύσεις Πέτρας
  Κατασκευές Τζακιών
  Χτισίματα - Σοβατίσματα
  Κεραμοσκεπές
  Τοποθετήσεις Πλακιδίων
  Μονώσεις Κτιρίων
  Αλουμινοκατασκευές
  Σιδηροκατασκευές
  Υδραυλικές Εργασίες
  Ηλεκτρολογικές Εργασίες
  Τοποθέτηση Laminate
  Τέντες
  Μερεμέτια
   
  ...και οποιαδήποτε εργασία επιθυμείτε για την ανακαίνιση του χώρου σας.
Μαζί σχεδιάζουμε και υλοποιούμε βήμα-βήμα την ανακαίνιση του χώρου σας. Παράλληλα, διαθέτουμε και το κατάλληλο τεχνικό δυναμικό για τυχόν επισκευές που θέλετε να γίνουν.

Άμεσα και υπεύθυνα είμαστε στη διάθεσή σας για να ακούσουμε με προσοχή τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας αλλά και για να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για την ανακαίνιση του δικού σας κτιρίου.

Βασική αρχή της επιχείρησής μας είναι η ποιότητα, η εγγύηση του τελικού αποτελέσματος απέναντι και στον πιο απαιτητικό πελάτη και η παράδοση του έργου στον προκαθορισμένο χρόνο.
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες μας ή για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Βόλο, όλη την Μαγνησία και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.