2421402823 6936562852 Μητροπολίτου Γρηγορίου 13, Βόλος
hero image
 
 
 
ΣΟΥΛΙ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ
Κατασκευές Γυψοσανίδας - Τζάκια - Ανακαινίσεις Κτιρίων & Θερμομονώσεις Βόλος


Η επιχείρησή μας “ΣΟΥΛΙ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ” η οποία βρίσκεται στον Βόλο, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 15 χρόνια με κατασκευές γυψοσανίδας καθώς και με ανακαινίσεις κτιρίων, προσφέροντας ποιοτικές, ολοκληρωμένες και οικονομικές λύσεις σε χώρους στον Βόλο, σε όλη την Μαγνησία και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Παράλληλα, αναλαμβάνουμε εργασίες θερμομόνωσης κτιρίων, ενώ μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με το ιδανικό τζάκι για τον χώρο σας και να αναλάβουμε την άμεση και σωστή τοποθέτησή του.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο και διαθέτοντας εξειδικευμένα συνεργεία, μπορούμε να αναλάβουμε οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας.
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες εξελίξεις στις κατασκευές γυψοσανίδας και στις ανακαινίσεις κτιρίων, μπορούμε να σας προτείνουμε σύγχρονες και μοντέρνες λύσεις που θα κάνουν τον χώρο σας κομψό και λειτουργικό. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμο να μελετήσει το χώρο σας, να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας δώσει τις ιδανικές λύσεις.

Σε όλους τους πελάτες μας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, χωρίς κακοτεχνίες, ενώ όλα τα υλικά που χρησιμοποιούν είναι αποδεδειγμένα εξαιρετικής ποιότητας προκειμένου να μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε εργασίες υψηλών προδιαγραφών.

Στόχος είναι αφενός η άριστη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα.
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες μας ή για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Βόλο, όλη την Μαγνησία και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.