2421402823 6936562852 Μητροπολίτου Γρηγορίου 13, Βόλος
hero image
 
 
 
ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ
ΣΟΥΛΙ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ | Κατασκευές Γυψοσανίδας - Τζάκια - Ανακαινίσεις Κτιρίων & Θερμομονώσεις Βόλος


Η μόνωση σε ένα κτίριο θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική για αρκετούς λόγους. Το σημαντικότερο είναι ότι προστατεύει το κτίριο το χειμώνα από τις θερμικές απώλειες και την υγρασία, ενώ το καλοκαίρι εμποδίζει τη θερμότητα του περιβάλλοντος να εισχωρήσει στον εσωτερικό χώρο.

Η επιλογή της μόνωσης που απαιτείται για κάθε κτίριο, είναι ανάλογη με την παρούσα κατάσταση του δώματος, την παλαιότητά του και την χρήση που θα έχει μετά την εφαρμογή της.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η επιχείρησή μας “ΣΟΥΛΙ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ” η οποία βρίσκεται στον Βόλο, ειδικεύεται στην σωστή και αποτελεσματική μόνωση κάθε κτιρίου. Χάρη στη μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο μπορούμε να αναλάβουμε την θερμομόνωση, υγρομόνωση και θερμοπρόσοψη του κτιρίου σας, προσφέροντάς σας ένα άριστο αποτέλεσμα, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΜΟΝΩΣΗ

Η θερμομόνωση, υγρομόνωση και θερμοπρόσοψη του κτιρίου σας πραγματοποιείται με τα πιο ανθεκτικά και άριστης ποιότητας υλικά για άριστα αποτελέσματα εργασιών.

Το έμπειρο προσωπικό μας αφού μελετήσει το χώρο σας μπορεί να σας προτείνει την καλύτερη λύση για την μόνωση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου εξυπηρετώντας άμεσα τον Βόλο, όλη την Μαγνησία και όλη την Ελλάδα.

Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας χωρίς κακοτεχνίες, φροντίζουμε πάντα ο χώρος εργασιών να διατηρείται απόλυτα καθαρός και όλα τα υλικά που χρησιμοποιούν για κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι αποδεδειγμένα εξαιρετικής ποιότητας.
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες μας ή για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Βόλο, όλη την Μαγνησία και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.