2421402823 6936562852 Μητροπολίτου Γρηγορίου 13, Βόλος
 
 
 
 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ
ΣΟΥΛΙ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ | Κατασκευές Γυψοσανίδας - Τζάκια - Ανακαινίσεις Κτιρίων & Θερμομονώσεις Βόλος


Η γυψοσανίδα εδώ και αρκετά χρόνια προτιμάτε ολοένα και περισσότερο για την ανακαίνιση κτιρίων καθώς και για την κατασκευή νέων. Προσφέρει ελευθερία σχεδιασμού και δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας πολύπλοκων σχημάτων. Σαν υλικό είναι ανθεκτικό, ποιοτικό και οικονομικό.

Η επιχείρησή μας “ΣΟΥΛΙ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ” η οποία βρίσκεται στον Βόλο, μπορεί να αναλάβει οποιαδήποτε κατασκευή γυψοσανίδας επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο στον Βόλο, σε όλη την Μαγνησία και σε όλη την Ελλάδα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Μπορούμε να μεταμορφώσουμε την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο σε ένα σύγχρονο χώρο με κρυφούς φωτισμούς, γύψινα χωρίσματα αλλά και ψευδοροφές που θα του δώσουν ένα μοναδικό και κομψό στυλ.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Ψευδοροφές
  Χωρίσματα
  Ράφια
  Εσοχές Γυψοσανίδας
  Κρυφούς φωτισμούς
  Τζάκια από Γυψοσανίδα
  Ορυκτές Ίνες
  Γύψινες Διακοσμήσεις
  Ειδικές κατασκευές
  Θερμομονώσεις
  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμο να έρθει άμεσα στο χώρο σας ώστε να τον μελετήσει, να ακούσει τις ανάγκες σας και μαζί να βρείτε τις ιδανικές λύσεις που θα τον μετατρέψουν σε ένα κομψό και λειτουργικό χώρο.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία της στο χώρο και έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων, μπορούμε να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε κατασκευή γυψοσανίδας επιθυμείτε, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας.

Σε όλες τις κατασκευές γυψοσανίδας που αναλαμβάνουμε, φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε τα καλύτερα προϊόντα, να τηρούμε το χρονοδιάγραμμα παράδοσης καθώς και το κοστολόγιο που σας γνωστοποιούμε εξ’ αρχής
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες μας ή για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Βόλο, όλη την Μαγνησία και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.